Hoppa till innehåll

Däckhotell

Skaffa däckhotell för dina hjul och förvara dem på ett smidigt och bekvämt sätt hos oss! Från 650 kr per säsong skiftar och tvättar vi dina hjul och utför kontroller på däckens och fälgarnas skick så du alltid vet att din bil är utrustad med säkra och bra däck när det väl är dags. Det gäller även för dig som redan har dina hjul på vårat däckhotell. 

Mönsterdjupet är extremt viktigt för din säkerhet, se vår sida däckinfo, för hur mycket mönsterdjupet påverkar bromssträckan.

Gör så här för att boka däckhotell

Följ länken på den här sidan. Du kommer då att skickas till vår bokningsportal. Välj ett ledigt datum och en tid som passar dig. Fyll där efter i de efterfrågande uppgifterna och slutför din bokning.

När du väl är på plats se till att anmäla dig i kundmottagningen innan du har tid och plocka fram ditt fälglås och du har ett sådant.

* Vi tar oss rätten att ta ut en ”no show”-avgift på 250 kronor om du inte dyker upp på bokad tid. Detta gör vi eftersom vi förbereder, plockar fram och placerar ut hjulen samt pumpar till rätt tryck inför din bokade tid. Dyker du inte upp får vi plocka tillbaka hjulen och göra om samma sak när du kommer tillbaka nästa gång.

Kontakta oss om du har frågor.

Kategorier Däckhotell

Däckhotell Personbil
15 min – 650 SEK (inkl. moms).
Skifte av 4st hjul inkl. tvätt, förvaring och kontroll av däck och fälg.

Däckhotell Stor-SUV
15 min – 750 SEK (inkl. moms).
Skifte av 4st SUV-hjul (Stor SUV tex Volvo XC90, Audi Q7, BMW X5, Mercedes GLE mfl.) inkl. tvätt, förvaring och kontroll av däck och fälg.

Däckhotell Tungt Fordon
15 min – 850 SEK (inkl. moms).
Skifte av 4st hjul inkl. tvätt, förvaring och kontroll av däck och fälg. Gäller tunga fordon så som skåpbilar och lätta lastbilar (tex Vw Transporter, Vw Crafter, Mercedes Sprinter, Renault Traffic mfl).