Hoppa till innehåll

Däckhotell

Skaffa däckhotell och förvara dina hjul på ett smidigt och bekvämt sätt hos oss! Från 650 kr/säsong skiftar vi dina hjul, tvättar dem och utför kontroller på däcken och fälgarnas kondition så du alltid vet att din bil är utrustad med säkra och bra däck när det väl är dags. Det gäller även för dig som redan har dina hjul på vårat däckhotell.

Mönsterdjupet är extremt viktigt för din säkerhet, se vår sida däckinfo, för hur mycket mönsterdjupet påverkar bromssträckan. 

Gör så här för att boka däckhotell 

 1. Välj en av våra tjänster i rutan ”Klicka här för att boka däckhotell” på den här sidan. Du kommer då att skickas till vår bokningsportal. 
 2. Välj ett ledigt datum och en tid som passar dig och klicka på ”Fortsätt”. 
 3. Fyll där efter i följande uppgifter: 
  – Förnamn
  – Efternamn
  – E-post
  – Mobilnummer
  – Registreringsnummer 
  – Mätarställning (km) 
 4. Kryssa i om du vill spara dina uppgifter för framtida bokningar och om du vill skicka bokningen till din kalender. Du kan även kryssa i om du vill ha aviseringar och påminnelser via sms. 
 5. Klicka på knappen ”Boka”.*

Kontakta oss om du har frågor.

* Vi tar oss rätten att ta ut en ”no show”-avgift på 250 kronor om du inte dyker upp på bokad tid. Detta gör vi eftersom vi förbereder, plockar fram och placerar ut hjulen samt pumpar till rätt tryck inför din bokade tid. Dyker du inte upp får vi plocka tillbaka hjulen och göra om samma sak när du kommer tillbaka nästa gång.